dissabte, 28 d’agost del 2010

Els treballs més recents de Tino Soriano a Blanes

AFIC Blanes acomiada les celebracions del seu 50è aniversari amb una gran exposició del fotògraf Tino Soriano
Aquesta exposició mostrarà el treballs recents als que Tino ha treballat. Unes 150 fotografies repartides en tres espais temàtics en un esplèndid espai expositiu.
La planta primera recull una mostra de fotografies del seu recent viatge d'una volta al món en trenta dies. La segona planta "somriures i llàgrimes" separa la mostra en dos ambients associats a cada un dels espais de la casa, imatges d'humor per un costat i del món de la medicina per un altre.

SOMRIURES i LLÀGRIMES i UNA VOLTA AL MÓN
de Tino Soriano

CASA SALADRIGAS - BLANES
del 17 de setembre al 17 d'octubre de 2010

Horaris:
divendres de 18 a 21 h
dissabtes i diumenges de 11:30 a 13:10 i de 18 a 21 h

INAUGURACIÓ:
DIVENDRES 17 DE SETEMBRE A LES 19:00.


Una divertida, emotiva i fascinant exposició que estarà complementada a la planta baixa amb la reproducció de la pel·lícula "Kardelen" de Iván Bouso, productor executiu de National Geographic Channel de España y director del documental.
Aquesta mostra fotogràfica, d'un dels més importants reporters gràfics d'aquest país, posarà punt i final a les exposicions que AFIC Blanes ha efectuat al llarg de l'any a la Casa Saladrigas.
Coincideix també en el marc de la 27ena FESTA DE LA FOTOGRAFIA que s'organitza a Blanes els dies 18 i 19 de setembre.

Tino Soriano
És des del 1997 fotògraf contractat de la National Geographic Society amb seu a Washington, el seu treball li ha valgut el reconeixement internacional de la professió. Posseeix moltissims premis i guardons nacionals i internacionals entre els que destaquen 5 guardons FOTOPRES, tres premis de la Humanity Photo Award de la Unesco, el premi Canon-Europa de la OMS i també està en possessió del premi més prestigiós del món, el WORD PRESS PHOTO concedit al 1999 en la categoria d'Art. Ha il·lustrat nombrosos llibres i guies de viatge Traveler de National Geographic. Ha col·laborat a revistes com National Geographic, el País Semanal, "El Magazine" de la Vanguardia, Viajar, Jano, Geo, Paris Match, L'Express, The Angeles Times, Smithsonian, La republica o Der Speigel.

1 comentari:

  1. Companys no hi faltaré. Vindré des de Tarragona expressament a veure "Kardelen". Em podeu dir els dies i horaris de projecció del documental. No ho he sabut trobar i se que dura prop d'una horeta. Gràcies

    ResponElimina