dimarts, 6 de juliol del 2010

Celebrada la 1ª revetlla d'estiu de la FCF a Blanes

Prop de 130 companys de la fotografia vam celebrar el passat dissabte 3 de juliol la 1ª revetlla d'estiu que la Federació Catalana de Fotografia va proposar es celebrés a Blanes.

AFIC Blanes va estar encantada de celebrar aquesta festa coincidint amb les celebracions del 50è aniversari de l'entitat.

Aquesta revetlla va servir per fer lliurament dels Premis de la Primera lliga Catalana de Fotografia Digital.

AFTDAO Berga es va proclamar brillant campiona de la 1ª Lliga Catalana de Fotografia Digital un cop complertes nou disputades convocatòries, amb un total de 1053 punts, AFIC Blanes amb 1030 assoleixen la segona posició. Completa el podi A.F. Igualada que amb 997 obté una magnífica tercera posició. En l’apartat d’autors, el campió ha estat Frederic Garrido amb 218 punts, seguit d’Alfonso Revaliente amb 208 i Jordi Gallego amb 207.

Un total de 42 entitats de la Federació Catalana han pres part en aquesta lliga amb 365 fotògrafs participants i 2443 fotografies presentades.

Els premis van ser lliurats en el marc d'aquesta revetlla de caire festiu i sense cap mena de protocol, on l'ambient distés i divertit va ser l'objectiu principal.

Bon menjar, bon veure, bona música i bons amics ens vam donar cita a aquesta primera revetlla.

Es poden veure algunes fotos de la festa a flickr i les classificacions a la revista pdf de la FCF.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada