dijous, 25 de febrer del 2010

EXPOSICIÓ DE GABRIEL BRAU, SERGIO TELLO i MIGUEL PARREÑO A BLANES


L’Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica (AFIC) de Blanes inicia els actes de celebració del 50 aniversari de l’entitat amb una magnífica exposició dels 3 fotògrafs més influents dels darrers anys.

L’exposició dels tres autors estarà sota el mateix sostre de la Casa Saladrigas de Blanes (carrer Esperança, 48) des del 5 de març fins el 4 d’abril.

L’obra d’aquests autors posen en comú un extraordinari valor documental a les seves imatges de diferents indrets del món. Les tres exposicions tenen un fil conductor comú on, apart de tenir una tècnica molt depurada, la base fonamental del treball és el retrat.

Gabriel Brau, premi nacional de fotografia del 2007 per la Confederació Espanyola de Fotografia, portarà l’exposició Llums d’Àfrica. Una mirada molt personal i respectuosa amb la manera de viure el dia a dia, les seves costums i les seves tradicions. Una mirada per endinsar-nos en un continent que és alhora tant proper i tant llunyà.

Miguel Parreño, premi nacional de fotografia 2009 per la Confederació Espanyola de Fotografia, portarà una sorprenent exposició de retrats del món, completada amb una col·lecció d’imatges de Mali. Un viatge de gran valor per diferents indrets del planeta on Miguel intenta donar testimoni gràfic mitjançant el retrat d’una realitat ètnica i cultural condemnada a desaparèixer pel propi fet de l’avanç de la globalització mundial.

Sergio Tello, un dels fotògrafs catalans més guardonats internacionalment ens porta una exposició resultat del viatge que l’autor va fer fa uns anys a Cuba. Les seves obres, amb un inconfusible estil pictòric aconsegueix, a través del retrats de les persones i dels ambients extreure una part de l’essència cubana.

La inauguració tindrà lloc el dia 5 d març a les 19:00 a la mateixa sala d’exposicions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada