dimarts, 16 de desembre del 2008

Què és AFIC 50 anys?

PRESENTACIÓ


L’any 2010 l’Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Blanes complirà 50 anys de existència.

Per commemorar l’efemèride, des de la junta directiva de l’entitat s’ha creat un grup com a base per formar la comissió que ha d’organitzar tots els actes que s’hauran de fer.

S’acorda que la comissió estigui formada per un coordinador i un grup de gestors d’àrees, que són els gestors de totes les activitats que és plantegin. Cada activitat tindrà un responsable d’activitat que s’encarregarà de fer el grup de treball amb el suport del gestor.

Totes les idees, iniciatives i activitats de tothom són benvingudes.

Els punts sobre els que decidirà treballar es traslladaran als socis i a tota la població que vulgui participar de l’organització del actes.

Premisses:

Celebració transversal i popular. Les activitats han de ser populars, del màxim d’interès general i amb un nivell de continuïtat i coherència entre totes elles.

Organització oberta a tothom. Tothom pot participar i tothom ha de poder estar informat del desenvolupament de cada projecte, formi o no formi port del grup de treball d’una activitat.

Activitats de difusió fotogràfica. Evidentment el gruix important d’activitats seran de mostres d’art fotogràfic i cinematogràfic.

Activitats culturals i pedagògiques. Altres activitats com conferències, xerrades, col·laboracions amb altres entitats i centres educatius,...

Activitats festives. Dinars i balls populars, socials, interentitats i/o federatives.

Desenvolupar les activitats per tot el 2010. Les activitats hauran d’estructurar-se i perllongar-se tot l’any.

És important la màxima coordinació dels actes per aconseguir el major finançament possible i la gestió més adequada dels espais i recursos necessaris.

AFIC 50 anys haurà de gestionar activitats noves per celebrar el 50è aniversari de l’entitat, però també potenciarà les activitats que ja existeixen i es fan anualment per dotar-les d’elements originals i que afegeixin un nou valor.

Les col·laboracions amb l’Ajuntament, la Diputació i la resta d’administracions, així com amb altres entitats i organismes han de treballar-se correctament per dur a terme la major quantia d’activitat possible.

Per tal de poder dimensionar correctament el volum d’activitats i necessitats, s’obre un període de difusió i comunicació amb els socis per veure la seva acceptació. Aquesta fase l’anomenem pluja d’idees i pretén recollir la major quantia d'idees possibles.

Anirem afegint les que ens feu arribar

La comissió inicial de treball esta formada per Josep Maria Padern, Joan Membrives, Fernando Olaizola, Montserrat Moraleda i coordinada per Paco Membrives.

Anima't, digues la teva i ajuda'ns a fer-ho sonat!!!


Benvinguts a AFIC 50 anys

4 comentaris:

  1. Paco,

    Bona feina. Amb gent com tu l'Afic podrà arribar als 500 anys. Enhorabona.

    Marc

    ResponElimina
  2. Crec q aquesta serà una bona manera d'aconseguir idees i participació d'arreu.

    ResponElimina
  3. Em dic Pere Esteve i m'agaradaria tenir més informació. Com puc estar al dia del que feu?

    ResponElimina
  4. Hola Pere. Pots trobar informació de l'AFIC a www.aficblanes.com. Si ens dones el teu mail o telèfon també t'anirem informant dels actes que anem fent periòdicament.
    Pots contactar amb nosaltres a través del mail aficblanes@gmail.com.
    Salutacions i fins aviat

    ResponElimina